Seminarsuksess for juniororkesteret

Helgen 30.9 til 2.10.-arrangerte Narvik Juniororkester strykeseminar for unge strykere, med deltakere fra Narvik og distriktene rundt. Til sammen deltok 13 barn og unge i alderen 8 til 15 år. Med seg fikk de musikere fra Narvik Byorkester, styrket med støtte fra kulturskolene i Narvik, Bardu og Sortland, samt De unges orkesterforbund (UNOF).

Fra konserten søndag på Narvik ungdomsskole. Dirigent er Willem Mathlener.

De unge musikerne la inn en formidabel innsats med mange timers øving gjenneom helgen, det hele ble rundet av med konsert søndag ettermiddag. Repertoaret var variert og strakk seg fra karnevalsmusikk til stykker av Bach og Händel. Til og med en nattasang fikk plass i programmet, uten at noen ble trøtt av den grunn! Både publikum og deltakere var godt fornøyd med resultatet!

Narvik Juniororkester ble etablert i 2019, med formål om å øke musikkinteressen og fungere som samlingspunkter for unge lokale musikere.

Dette er 2. gang orkesteret arrangerer et slikt arrangement, og vi håper å få gjennomført mange flere!