Vil du stå i Tabula Gratulatoria i 100-års boken?

Narvik Byorkester utgir sin store historiebok til 100-årsjubiléet i 2015. Orkesteret ble stiftet i 1915 med navnet «Narvik orkesterforening», som ble endret til «Narvik Byorkester» på 1960-tallet.

Narvik Byorkester har vært en drivende kraft i musikklivet i Narvik og har deltatt ved klassiske konserter, operaforestillinger, kirkekonserter og hatt godt samarbeid med musikklivet i nabobyer og med orkestrenes organisasjoner. Innad i kommunen har LKAB, Narvik kommune og lokale banker vært sterke støttespillere og sammen må den samlede aktivitet til Narvik Byorkester kunne sies å ha vært unik.

Dr art Oddvar Svendsen, som tok sin doktorgrad med andre bind av Narvik bys 100 års historieverk, har arbeidet med jubileumsboken i over ett år allerede. Svendsen kjenner godt til byens historie og kan sette byorkesterets historie inn i en samfunnsmessig sammenheng.

Vi innbyr alle som vil gratulere orkesteret med jubiléet, til å tegne seg i bokens Tabula Gratulatoria. Prisen er kr 750,- og boken leveres da fraktfritt og med hilsen fra forfatteren og det sittende styret. I tillegg får hver gratulant en fribillett til jubileumskonserten 21. november 2015. To personer, f.eks familiemedlemmer, kan tegne felles oppføring.

Oppføringen forhåndsbetales til Jubileumsbokens konto 4760.20.35154. Bruk  meldingsfeltet i bankgiro/nettbank hvis det i Tabula Gratulatoria skal føres opp annet/andre navn enn navnet til eieren av kontoen som pengene kommer fra.

Hjertelig hilsen styret i Narvik Byorkester: Egil Malm, Grete Nedberg, Christine Larsen, Olaf Larsen og Kari Roman Øien

Fra generalprøven til byorkesterets 90 års jubileumskonsert i Folkets Hus Narvik med Kjell Seim (dirigent) og Stine Fagerthun (cello). (Foto: Terje Storjord)

Det er stengt for kommentarer.