«Guldkorn i april»

Lørdag 26. april 2014 markerte byorkesteret grunnlovsjubileet med konserten «Guldkorn i april» i Narvik kulturhus. Vi spilte musikk av Grieg, Mozart, Vivaldi, Fauré, Nielsen, Storbekken, Händel og Kabelevsky. Ensemblet ble ledet av Willem Matlener, solist på gitar var Anders Clemens.

Publikum i en godt fylt Studiosal fikk høre – og synge med på – den nykomponerte jubileumssangen for Grunnlovsjubileet «Det går et festtog gjennom landet». Musikken er komponert av Carl-Andreas Næss med tekst av Grethe Myhre Skottene

Les åtte siders programhefte for konserten

Les Fremovers forhåndsomtale og anmeldelse av konserten.

Det aller meste av kveldens ensemble, ganske så blide etter gjennomført generalprøve. Anders Clemens og Gaute Skoglund spilte tidlig og hadde tatt kaffe da bildet ble tatt.

Musikantene, og konferansier, i tilfeldig rekkefølge: Gro Bjerregaard, Kirsten Hvalryg Larsen, Lisa Hjelmfoss, Corinna Stamm, Alf Sollie, Geir Ingebrigtsen, Willem Mathlener, Gaute Skoglund, Christin Larsen, Egil Malm, Sigmund Forshaug, Vibeke Forshaug, Gro Torvange, Kari Román Øien, Grethe Rørvik Buene, Grete Nedberg, Olaf Larsen, Odd Løvseth, Unni Løvseth, Anders Clemens og Alf Sollie.

(Foto: Terje Storjord)

 

Det er stengt for kommentarer.